2 personen, 15 min
voorbereiden, 10 min
Ingrediënten:
2 speklapjes
1 struik paksoiRoerbakmie
Wokolie
1,5 theelepel kerrie
Een handje cashewnoten
Voor de marinade:
2 Eetlepels (wok)olie1 eetlepel witte-wijnazijn
1 theelepel mosterd
Zout en peper.
Roer de ingrediënten van
de marinade door elkaar.
Snijd de speklapjes is
dunne reepjes en leg ze minimaal 1 uur in de marinade.
Snijd de paksoi in
reepjes. Kook de roerbakmie in een paar minuten gaar en giet af.
Verhit de wokolie in de
wok en roerbak de spekreepjes op hoog vuur goudbruin en gaar. Haal ze uit de
wok en houdt ze warm in aluminiumfolie. Roerbak de paksoi in het bakvet van de
spekjes. Voeg de kerrie en de cashewnoten toe en roerbak het geheel ca. 3
minuten. Voeg de mie toe en laat even door en door warm worden.
Schep het mengsel op een
bord en leg de spekreepjes erbovenop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten