vrijdag 24 februari 2012

Glutenvrije tortilla

Recept voor 2 a 3 personen

Ingrediënten:

Aardappelen ( 2 grote, of 4 kleinere), voorgekookt en in plakjes
1 ui, fijngesnipperd
4 eieren
Scheutje melk
1 paprika
Wat diepvries erwtjes
Knoflook
Spekjes
Peper en zout

Bak de aardappelen in een koekenpan bruin. Voeg de ui en de (uitgeperste) knoflook toe en doe de spekjes erbij. Bak ze mee.
Als de aardappelen bruin zijn en de spekjes knapperig, voeg dan de groente toe en bak even mee.

Klop de eieren met een scheutje melk en wat peper en zout.
Giet het eimengsel erbij. Zorg dat het vocht goed verdeeld over de rest van de ingrediënten.
Even laten bakken en dan omdraaien als een pannenkoek. Ook de andere kant even laten bakken, zodat het eimengsel goed gestold is.

Klaar! In stukken snijden zoals een pizza.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen